Harta site-ului
Ajutor
​Direcția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului își completează rândurile cu un nou specialist
​Direcția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului își completează rândurile cu un nou specialist

Pe parcursul la mai mult de un an de zile, Autoritatea executivă din subordinea Consiliului raional Dubăsari, este în căutarea mai multor specialiști, cu experiență pe tărâmul administrației publice. Din ce în ce este mai anevoios să găsești specialiști bun, experimentați și dornici de a se dedica profesiei de funcționar public.
Direcția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, de asemenea, face parte din rândul subdiviziunilor care are nevoie de astfel de specialiști.  În sfârșit, pe parcursul lunii iunie, conform prevederilor Legii nr. 158-XVI din 04.07.2008 ”Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr.  201 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 158, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist în dezvoltarea gospodăriei comunale și dezvoltarea teritoriului, Direcția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului.
Concursul a fost  promovat cu succes de dna Sirotilo Aliona, care a dat dovadă de o bună pregătire și de dorința de a activa pe viitor, cot la cot, cu colegii din cadrul Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului.
Domnul Grigore Polcinschi, Preşedintele raionului a adus mulţumire dnei A. Sitorilo, pentru curajul că a aplicat și participat la concursul dat şi respectiv, a felicitat câștigătorul concursului, spunându-i bun venit în marea echipă a Consiliului raional Dubăsari, dorindu-i încredere în sine, să se integreze cu succes în funcția publică, să furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorifice cu succes în serviciul public, bazându-se pe legalitate, profesionalism, transparență, independență, responsabilitate și loialitate.
Galina BERZAN,
Direcția juridică și resurse umane

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

​Direcția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului își completează rândurile cu un nou specialist - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta