Harta site-ului
Ajutor
Dezbaterile publice- instrument de informare a publicului vizavi de procesul decizional
Dezbaterile publice- instrument de informare a publicului vizavi de procesul decizional

Astăzi, după cum a fost anunțat anterior, în incinta Consiliului raional Dubăsari, începând cu orele 10:00, au fost organizate dezbateri publice.  În cadrul ședinței organizate, cu participarea șefilor de secții și direcții din cadrul Consiliului raional Dubăsari, au fost puse în discuții proiectele de decizii înaintate spre aprobare pentru şedinţa ordinară a Consiliului raional, ce va avea loc pe data de 28 decembrie 2021.
La dezbateri au fost invitaţi cetăţenii raionului Dubăsari, asociaţiile obşteşti constituite legal, primarii satelor şi comunelor, managerii instituţiilor de învăţământ, conducătorii instituţiilor medicale din raion, conducătorii serviciilor desconcentrate din teritoriu, alte părţi interesate în implicarea în procesul decizional al raionului.
Dezbaterile publice sunt organizate pentru informarea publicului asupra procesului decizional din cadrul Consiliului raional Dubăsari. Totodată, ședințele de genul dat oferă posibilitatea tuturor părţilor interesate de a participa în procesul decizional și desigur reprezintă un instrument al transparenţei activităţii Consiliului raional, subdiviziunilor din cadrul acestuia.
Proiectele pot fi accesate pe pagina oficială a Consiliului raional www.dubasari.md la compartimentul Transparenţa decizională, secţiunea Consultări publice şi Proiecte de decizii.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Dezbaterile publice- instrument de informare a publicului vizavi de procesul decizional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta