Harta site-ului
Ajutor
Deschiderea centrului de instruire SRL "Forgales"
Deschiderea centrului de instruire SRL "Forgales"

Astăzi, 11 mai 2017, în incinta Incubatorului de Afaceri Dubăsari a fost marcată deschiderea oficială a Centrului de instruire  SRL“Forgales”. La eveniment au participat dl Policinschi Grigore, preşedintele raionului, dl Sandul Valerie, vicepreşedintele raionului, dl Gafeli Alexei, primarul c. Coşniţa, consilieri raionali, reprezentanţii Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă, precum şi agenţii economici din raion. O prezentare amplă despre activitatea centrului a fost oferită de dna Galina Rutcovschi, administrator SRL “Forgales” împreună cu echipa sa. Furnizorul de educaţie  SRL “Forgales” este specializat în instruirea  candidaţilor în conducători auto şi specialiştilor în reparaţii şi întreţinere a vehiculelor. ,,În timp am realizat cele mai bune metode şi tehnici de formare a abilităţilor pentru instruirea viitorilor conducători auto şi specialişti în domeniu. Am angajat cadre didactice atestate profesional, pentru a asigura  elevilor noştri o educaţie de calitate. Pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniul auto, studiem în mod constant ”, accentuează dna G. Rutcovschi.

Au fost prezentate direcţiile de activitate a şcolii, şi anume :
  1. Instruirea persoanelor la meseriile de reparare a autovehiculelor, cum ar fi : lăcătuş auto, electrogazosudor, îndreptător caroserii, rihtuitor auto, vopsitor auto, electrician electronist auto, etc. Termenul de instruire la toate categoriile menţionate sunt de 2-3 luni fiecare. La finalizarea cursurilor de reparare auto, absolvenţilor se oferă ajutor în angajarea în cîmpul muncii. Totodată, sunt posibilităţi de a participa gratis la cursurile la meseria “vopsitor auto”, prin intermediul Agenţiilor de Ocupare a Forţei de Muncă.
  2. Pregatirea candidaţilor în conducători auto se va organiza la categoriile A2, A, B, C1,C, D1, D, CE. Terenul de instruire este amplasat în loc. Budeşti.
Cu un cuvînt de felicitare a venit si Dl. Gr.Policinschi , preşedintele raionului, care a menţionat importanţa şi mai ales necesitatea unui astfel de centru , în cea ce priveşte pregătirea profesionala a tinerei generaţii.
De asemenea cu o urare şi un mesaj de bun augur a întîmpinat activitatea centrului  şi Dl. A.Gafeli, primarul comunei Coşniţa. 

Aducem  sincere mulţumiri tuturor participanţilor şi le urăm echipei SRL “ Forgales” bun venit în raionul Dubăsari.

Doritorii de a se informa despre activitatea centrului de instruire sunt aşteptaţi în cadrul Incubatorului de Afaceri Dubăsari, bir.4-5, etaj I  sau telefon de contact : 0 795 47 592

Eugenia REBEJA,  administrator Incubatorul de Afaceri raionul Dubăsari 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Deschiderea centrului de instruire SRL "Forgales" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta