Harta site-ului
Ajutor
Derularea Programului Guvernamental ”Drumuri Bune pentru Moldova II” anul 2019 în teritoriul raionului Dubăsari
Derularea Programului Guvernamental ”Drumuri Bune pentru Moldova II” anul 2019 în teritoriul raionului Dubăsari

În rezultatul lansării Programului Guvernamental ”Drumuri Bune pentru Moldova II” anul 2019, specialiștii responsabili ai Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, din cadrul Consiliului raional Dubăsari, sunt implicați în acumularea informației de la primăriile din teritoriu, pentru generalizarea și sistematizarea acesteia, cu privire la sectoarele de drum ce urmează a fi incluse în programul menționat.
La 13 decembrie curent a avut loc ședința grupului de lucru, președintele comisiei dl. Sandul Valerie, cu participarea responsabilului tehnic din cadrul Î.S ”Administrația de Stat a Drumurilor” în teritoriul raionului Dubăsari, dl. Anii Petru, în scopul procesării informației acumulate.
DCGCDT urmează să finalizeze procesul de centralizare a datelor și să transmită informația sistematizată Ministerului Economiei și Infrastructurii, în termenii stabiliți.  

 
Aliona SIROTILO,
specialist în dezvoltarea gospodăriei comunale și drumuri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Derularea Programului Guvernamental ”Drumuri Bune pentru Moldova II” anul 2019 în teritoriul raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta