Harta site-ului
Ajutor
De ,,Ziua salvatorului” s-au învrednicit de felicitări și diplome din partea președintelui raionului
De ,,Ziua salvatorului” s-au învrednicit de felicitări și diplome din partea președintelui raionului

Astăzi, 5 aprilie, pentru ,,salvatorii” din întreaga țară este o zi remarcabilă, când își sărbătoresc ziua profesională. Cu acest prilej, conducerea raionului Dubăsari, a Secției situații excepționale Dubăsari, reprezentantul guvernului în teritoriul raionului, au adresat cuvinte de felicitare și mulțumiri eroilor salvatori, angajați în cadrul Secției situații excepționale Dubăsari și Serviciul de intervenție și protecție civilă din cadrul Consiliului raional Dubăsari, fondat în aprilie 2012.
,,Devotamentul și curajul de care dați dovadă zi de zi, să vă însoțească pretutindeni. Munca pe care o prestați zilnic întru salvarea cetățenilor și a bunurilor materiale ale acestora, deloc ușoară, să vă facă și mai puternici, mai autoritari și solidari. În calitate de președinte de raion, împreună cu Consiliul raional Dubăsari, vom depune tot efortul pentru a vă crea condiții de muncă bune. Vă mulțumesc pentru eroismul și vitejia de care dați dovadă la chemările și intervențiile din teritoriu” a subliniat dl Filipov.
Vicepreședintele raionului dl Dmitri Popa le-a dorit salvatorilor curaj, putere și rezistență în toate intervențiile realizate contra cronometru, inspirație și abnegație în acțiunile de prevenire a situațiilor de risc și multă încredere în forțele voastre.
Sergiu Gatman, șef Secție situații excepționale Dubăsari, de asemenea a ținut să menționeze specificul profesiei de salvator.  ,,Fie ca nrul de intervenții și ieșiri întotdeauna să coincidă cu numărul de întoarceri”.
Dl Iuri Cazac, reprezentantul Guvernului în teritoriu a remarcat că ,,doar prin conlucrare cu autoritățile publice, ați devenit mai uniți și mobilizați în realizarea misiunilor de salvare. Activitatea d-voastră nu este una obișnuită, iar riscul și pericolul sunt termenii care ne definesc existența”.
De ziua salvatorului, 11 angajați ai Secției situații excepționale Dubăsari, pentru munca nobilă, verticalitate și profesionalism în domeniul intervenției și protecției civile, pentru responsabilitate și dăruire de sine în salvarea vieților omenești, au fost menționați cu diplome din partea Consiliului raional Dubăsari.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

De ,,Ziua salvatorului” s-au învrednicit de felicitări și diplome din partea președintelui raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta