Harta site-ului
Ajutor
De ziua națională tinerii din raionul Dubăsari și-au dat întâlnire la o discotecă în aer liber
De ziua națională tinerii din raionul Dubăsari și-au dat întâlnire la o discotecă în aer liber

Tinerii sunt prezentul și viitorul, sunt forța care vor schimba Țara. Duminică, 13 noiembrie, când în Republica Moldova a fost celebrată Ziua națională a Tineretului, tinerii din raionul Dubăsari și-au dat întâlnire la o serată cu mult dans și voie bună. Sub cerul plin de stele, ,  Dj Alex, a încins atmosfera, cu muzică bună, făcând și pământul să vibreze  sub picioare. Gazdă a evenimentului a fost ÎM Centrul de odihnă pentru copii și tineret „Prietenia”.
Seara de odihnă organizată de Centrul raional de Tineret Dubăsari, Secția cultură și turism, Consiliul raional Dubăsari a avut drept scop sporirea activismului civic în rândul tinerilor, de implicare a acestora în activități de valorificare a potențialului creator precum și oportunități de petrecere a timpului liber prin modalități non-formale. Tinerii prezenți la acest frumos eveniment, au avut parte nu numai de muzică bună dar și de cafea gustoasă, izvar, focuri de artificii și tradiționalul rug.
Domeniul tineret este unul intersectorial, iar participarea tinerilor în toate sferele vieții este foarte importantă, vitală dacă ne dorim o societate bazată pe valori precum democrația, toleranța și prosperitatea. Prezența tinerilor se face tot mai evidentă în spațiul public al Republicii Moldova. Un rol activ îl au toate structurile de tineret din țara noastră: Centrele de Tineret, Consiliile Locale ale Tinerilor, lucrătorii de tineret, specialiștii de tineret din autoritățile administrației publice locale care contribuie la crearea unui mediu adecvat realizării vieții personale și profesionale a fiecărui tânăr, inclusiv pentru sprijinirea echitabilă a celor din grupurile cu posibilități reduse.
În prezent, în lume există peste 1,8 miliarde de tineri cu vârsta între 10 și 24 de ani. Potrivit ONU, este cea mai mare populație de tineri din toate timpurile.
„Ziua Națională a Tineretului” este marcată în a doua duminică a lunii noiembrie în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 552/1996.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

De ziua națională tinerii din raionul Dubăsari și-au dat întâlnire la o discotecă în aer liber - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta