Harta site-ului
Ajutor
De azi a început Şcoala Tânărului Conducător
De azi a început Şcoala Tânărului Conducător

Începând cu data de 20 ianuarie curent, în incinta Centrului de Odihnă pentru Copii şi Tineret ,,Prietenia” din c. Coşniţa, se desfăşoară cea de-a XVI-a ediţie a  Şcolii Tânărului Conducător (ŞTC), cu genericul ,,Responsabilitate, atitudine, comunicare”.
În cadrul sesiunilor, ce se vor petrece pe parcursul a 3 zile, tinerii vor discuta diverse subiecte printre cele mai importante fiind: Rolul Consiliilor locale a Tinerilor; Voluntariatul-promovarea valorilor general-umane; Combaterea criminalităţii juvenile şi nonviolenţa şi Alegerea Consiliului raional de Tineret. De asemenea, tinerii vor prezenta Serata Culturală bazată pe tradiţiile şi obiceiurile de iarnă şi vor avea ocazia să-şi demonstreze performanţele sportive în cadrul Starturilor vesele.
Participanţii ŞTC sunt tineri cu vîrsta cuprinsă între 14-30 ani din localităţile raionului. De asemenea, în cadrul acestui eveniment sunt invitaţi consilieri raionali, primari ai localităţilor şi reprezentanţi din cadrul Centrului cultural-educativ ,,Rossotrudnicestvo” din Republica Moldova, care au manifestat interes pentru întrunirea cu tinerii  din Raionul Dubăsari.
Marina LUPAŞCO,
Şef Serviciu informare şi transparenţă
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

De azi a început Şcoala Tânărului Conducător - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta