Harta site-ului
Ajutor
Darul nu după mărime ci după dragoste se preţuieşte
Darul nu după mărime ci după dragoste se preţuieşte

În numele Consiliului raional Dubăsari, aducem cele mai distinse mulțumiri tuturor donatorilor, care și-au adus aportul în cadrul Campaniei ”Caravana de Crăciun și Anul Nou”, și anume: AO ”Onisim” în persoana dlui Strujenco Ruvim, SRL ”BLACKSMITH  PRESTIGE”, dlui Ghenadie Verlan, AO ”CERI”, AO ”Lădița cu lemne” dl Polevoi Anatolie, SRL ”Salt Confort” dlui Ozay Yîlmaz, dlui Andrei Porubin cît și multor oameni de bună credință pentru gestul nobil și dărnicia de care au dat dovadă față de locuitorii raionului Dubăsari.
În acest context, ținem să menționăm că în cadrul acestei Campanii s-au bucurat de cadouri din partea donatorilor 1925 familii din raion, dintre care: familii cu mulți copii, familii cu persoane cu dizabilități, persoane în etate singuratice sau țintuite la pat etc. Cadourile oferite au fost diverse în dependență de necesitățile familiilor: produse alimentare, produse igienice, rechizite școlare, îmbrăcăminte și încălțăminte. Ne exprimăm pe această cale recunoștința pentru ajutorul acordat și pentru bunăvoința față de nevoile și greutățile oamenilor.
De asemenea, vă dorim ca, în continuare să aveți putere de muncă pentru a ajuta persoanele nevoiașe și pentru a ne inspira să ajutăm la rândul nostru. Încă o dată vă mulțumim pentru implicare, pentru respectul față de cei vîrstnici și bolnavi, cît și dragostea pentru copii.

Direcţia asistenţă socială şi protecţia familiei

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Darul nu după mărime ci după dragoste se preţuieşte - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta