Harta site-ului
Ajutor
Cu sufletul curat într-o țară mai curată
Cu sufletul curat într-o țară mai curată

Inspecția Ecologică Dubăsari, Vă aduce la cunoștința, că conform dispoziției președintelui raionului Dubăsari, cu privire la desfășurarea campaniei de salubrizare și amenajare a localităților în raion în anul 2016, sunt organizate raiduri de salubrizare prin toate localitățile raionului Dubăsari.
Vă informăm, că conform art. 20 Legii nr. 1347 din 19.10.1997 privind deșeurile de producție și menajere, depozitarea și arderea deșeurilor de orice proveniență (menajere, vegetale, animaliere și etc.) în locuri neautorizate este strict interzisă și se sancționează conform articolelor nr. 115 al. 1 și 154 al. 1 de la 20 u.c. pînă la 100 u.c. pentru persoane fizice, ce constituie de la 400 pînă la 2000 de lei.
Pe data de 1- 26 aprilie în localitățile Ustia, Holercani, Molovata și Oxentea au fost efectuate raiduri de salubrizare, în urma căruia au fost sancționate mai multe persoane fizice și juridice pentru depozitarea deșeurilor în locuri publice.
Păstrați localitatea curată! Fiți mai atenți cu mediul înconjurător și strîngeți gunoaiele pe care le lăsați în urmavoastră!
 
Vitalie CHIRILOV,
Inspectoratul Ecologic Dubăsari 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Cu sufletul curat într-o țară mai curată - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta