Harta site-ului
Ajutor
Cu drag de voi scumpi bunici
Cu drag de voi scumpi bunici

La 1 octombrie, în întreaga lume este marcată Ziua Internațională a Persoanelor în Etate. Această zi, sărbătorită în fiecare an, reamintește cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor.
Astfel, la data de 18 octombrie curent, administrația publică locală a organizat o adevărată sărbătoare dedicată seniorilor noștri, sub genericul “Cu drag de voi scumpi bunici”.
Festivitatea a fost deschisă de către Parohul Bisericii din sat – Părintele Teodor, oaspetele deosebit pentru sufletele bunicilor.
Tot în cadrul evenimentului a luat cuvânt și primarul s. Ustia, dna Aurica Urîtu. Dumneaei a felicitat toți oamenii în etate din localitatea sa, iar spre final a menționat 8 modele de devotament ajunși la frumoasa aniversare de 50 de ani de căsătorie. Dna primar i-a felicitat călduros cu frumoasa aniversare și le-a înmânat câte o diplomă de fidelitate și un mic suport financiar. După care i-am provocat să își amintească de tinerețe și să danseze un vals. Astfel, împreună cu toată lumea frumoasă acolo am asistat la cel mai minunat moment închipuit vreodată.
Sărbătoarea a fost înfrumusețată de chipul și vocile ansamblului etnofolcloric "Struguraș”.  Cântecele populare au readus amintiri frumoase buneilor și le-au întreținut buna dispoziție.
Ansamblul de dans modern și moldovenesc “Ustianca” care a adus bunicilor noștri zâmbete pe față cu dansurile lor incendiare.
La finalul sărbătorii, seniorii noștri cu mare drag și-au amintit de cântecele lor din tinerețe care respectiv le-am cântat împreună.
De asemenea, primăria Ustia a pregătit și o masă de binefacere pentru Oamenii în Etate, unde au avut posibilitatea să guste din bucatele speciale, pregătite cu străduință pentru Dumnealor.
Ne închinăm cu plecăciune în fața Dumneavoastră dragi Bunici, exprimându-ne recunoștința pentru tot binele de care astăzi ne bucurăm. Vă mulțumim pentru munca depusă și nopțile nedormite, pentru dragostea nemărginită cu care ați crescut și educat tânăra generație. Și astăzi, încărunțiți de vreme, dar senini la chip, aveți destulă răbdare să ne ascultați și să ne învățați să privim cu mai multă înțelepciune la realitățile pământești. Dumneavoastră ați format generații, ați clădit istoria neamului și rămâneți a fi rădăcinile continuității.
 
Elena IPATI,
Casa de cultură s. Ustia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Cu drag de voi scumpi bunici - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta