Harta site-ului
Ajutor
Copilașii din grădinițe au primit dulciuri din partea conducerii raionului
Copilașii din grădinițe au primit dulciuri din partea conducerii raionului

Și în acest an copiii din grădinițele raionului Dubăsari au primit cadouri cu dulciuri din partea Președintelui raionului dl Grigore FILIPOV și Consiliului raional Dubăsari, în contextul sărbătorilor de iarnă 2021-2022.
Astăzi, 30 decembrie, dl Grigore FILIPOV însoțit de către dna Natalia BACIOI, metodist principal Direcția învățământ general Dubăsari, au împărțit dulciuri pentru frumoșii copilași din grădinițele din platoul Coșnița.
Această acțiune a devenit déjà o tradiție pentru conducerea raionului și este desfășurată pentru al treilea an consecutiv, iar în acest sens Secția administrativ-financiară a achiziționat cadouri, însoțite de certificate de conformitate, pentru a fi împărțite micuților care frecventează grădinițele. În următoarele zile dulciuri vor fi împărțite în toate grădinițele din raion.
În contextul situației pandemice prin infecția COVID-19, Direcția învățământ general Dubăsari amintește că matineele din grădinițe cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, au fost desfășurate doar în grupe, fără prezența părinților și a altor persoane din afara IET.
Președintele raionului le-a dorit cadrelor didactice și întregului colectiv de la grădinițe succese frumoase în noul an care vine, pace, liniște sufletească și multă sănătate
 

Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Copilașii din grădinițe au primit dulciuri din partea conducerii raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta