Harta site-ului
Ajutor
Copiii în vizită la pompieri
Copiii în vizită la pompieri

În perioada 01-15 noiembrie 2019, Secţia Situaţii Excepţionale Dubăsari, a fost vizitată de către elevii instituțiilor de învățămâni din raionul Dubăsari din LT “Mihai Eminescu” şi Gimnaziul Roghi, în scopul familiarizării vizavi de activitatea Serviciului de salvatori şi pompieri.
Vizita a fost organizată şi desfăşurată în incinta Secţiei Situaţii Excepţionale Dubăsari din s. Cocieri r-nul Dubăsari. Aici, specialiștii din cadrul SSE Dubăsari, au instruit peste 80 de copii în domeniul respectării regulilor de securitate și comportamentul corect în caz de incendii.
Totodată, pompierii au vorbit despre riscul jocului cu focul, dar și despre imprudența la utilizarea surselor de aprindere. Mai mult, copiii au făcut cunoștință cu echipamentul din dotare cu care pompierii efectuează misiuni reale, dar şi au văzut cum se îmbracă uniforma. Micuţii au explorat şi tehnica de intervenție a salvatorilor, iar pompierii printr-un mod interactiv au improvizat stingerea incendiilor, refulând apă din furtunuri.
Secţia Situaţii Excepţionale Dubăsari acordă o atenție deosebită la pregătirea tinerei generații în domeniul reacționării corecte în situații excepționale. Astfel de instruiri sunt desfășurate sistematic de IGSU în instituțiile de învățământ din țară având drept scop promovarea siguranței și prevenirea riscurilor în rândul minorilor.
De reţinut!!! Este mult mai uşor să previi un incendiu decât să-l stingi!!!
În caz de o situaţie de urgenţă apelati serviciul unic de urgenţă 112!
Secția situații excepționale
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Copiii în vizită la pompieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta