Harta site-ului
Ajutor
“Copiii colorează viața”
“Copiii colorează viața”

Ziua copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm și să ne bucurăm de fiecare zi și clipă a vieții, precum cei mici. Să sărbătorim alături de copiii, nepoții, frații sau vecinii noștri și să ne lăsăm inspirați de bucuria lucrurilor simple sau... să nu uităm de copilul din noi. 
Așadar, de ziua copiilor,  grupul de creație de la casa de cultură în colaborare cu Gimnaziul Ustia, susținuți nemijlocit de către Primăria Ustia, în frunte cu dna primar Aurica Urîtu, au organizat un program bogat pentru toți copiii din localitate.
Evenimentul a fost deschis de către colectivul de instrumente aerofone al Casei de cultură din s. Ustia după care au urmat tradiționalele concursuri și anume "Cursa cicliștilor" la care au participat 13 cicliști iar 6 dintre ei formate pe două categorii, mari și mici au ocupat locuri de frunte și anume: Categoria din cei mici: Cojocari Iulian-I loc, Chirilov Victor - II loc, Barbaros Sandu- III loc și categoria din cei mari- Chirilov Cătălin - I loc, Mihalciuc Dorin- II loc, Odajiu Daniel- III loc și concursul "Desen pe asfalt" la care au participat în jur de 50 de copii dintre care 4 copii au primit locuri de frunte și anume: Fendic Dan- locul I, Chirilov Marta-locul II, Țimbal Axenia-locul III, Bardier Adrian-locul III, iar câțiva copii au fost menționați cu diplome și cadouri. 
La etapa distracțiilor am inclus "Desen pe față" unde fiecare copil și-a ales cel mai creativ și interesant desen.
Sărbătoarea a continuat printr-un extraordinar concert festiv cu genericul "Copiii colorează viața" la care au participat elevi ai gimnaziului Ustia și colectivul de dans modern și moldovenesc "Ustianca". Copiii au cântat, au recitat poezii, au dansat în grupuri și s-au încadrat în dansuri distractive alături de voluntarii Casei de cultură. 
Spre final, toți copiii au avut parte de cadouri unde fiecare a primit câte o ciocolată și un suc din partea primăriei s. Ustia, iar seara a fost organzită și o discotecă în aer liber.
Sperăm că această sărbătoare a fost pentru ei cu adevărat una de vis. Le dorim tuturor copiilor multă sănătate, copilărie fericită iar celor mari le dorim să fie mai buni și să nu uite că atâta timp cât avem părinți mai suntem copii. Scoateți uneori copilul din voi, bucurați-vă de viață și zâmbiți mai des pentru că asta e adevărata cale spre fericire.
Elena IPATI,
Casa de cultură s. Ustia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

“Copiii colorează viața” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta