Harta site-ului
Ajutor
Convocarea şedinţei ordinare a Consiliului raional la 25 noiembrie 2016
Convocarea şedinţei ordinare a Consiliului raional la 25 noiembrie 2016

În temeiul Dispoziţiei Preşedintelui Nr. 173-n din 15 noiembrie 2016 „Cu privire la convocarea şedinţei ordinare a Consiliului raional”, pe data de 25 noiembrie 2016, ora 1400, în sala mică de şedinţe a Î.M.”Centrul raional de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia””, cu următoarea ordine de zi:
1. Cu privire la casarea mijloacelor fixe. Raportor:L.Brăducean, şef Direcţie învăţămînt general.
2. Cu privire la aprobarea reţelei de instituţii, reţelei de clase, contingentului de elevi în instituţiile de învăţământ preuniversitar din raion pentru anul şcolar 2016-2017.Raportor: L.Brăducean, şef Direcţie învăţămînt general.
3. Cu privire la aprobarea şi stabilirea mărimii îndemnizaţiei de conducere pentru funcţiile didactice de conducere din instituţiile de învăţămînt preuniversitar din raion.Raportor:L.Brăducean, şef Direcţie învăţămînt general.
4.Cu privire la transmiterea în folosinţă temporară a spaţiului pentru SMU Coşniţa.Raportor:S.Grigoriev, secretar Consiliul raional Dubăsari.
 5.Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea unor plăţi directe proprietarilor de terenuri agricole amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol, raionul Dubăsari, în anul 2016.Raportor:S.Guvir, şef Direcţie agricultură şi cadastru.
6.Cu privire la operarea unor modificări in Decizia CR nr.06-10 din 24.12.2016 „Cu privire la aprobarea bugetului raional pentru anul 2016 în lectura a doua” cu modificările ulterioare. Raportor:L.Cazac, şef Direcţie economie, buget şi finanţe.
7.Cu privire la aprobarea organigramei şi statelor de personal ale autorităţii executive din subordinea Consiliului raional. Raportor:Gr.Policinschi, preşedintele raionului Dubăsari.
8. Cu privire la semnarea acordului de parteneriat între Consiliul raional Dubăsari şi Consiliul local al oraşului Tîrgu-Bujor România. Raportor:Gr.Policinschi, preşedintele raionului Dubăsari.
Proiectele de decizii le puteţi descărca accesînd rubrica transparenţă decizională, www.dubasari.md.
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Convocarea şedinţei ordinare a Consiliului raional la 25 noiembrie 2016 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta