Harta site-ului
Ajutor
Continuă lucrările de reparație a trotuarelor în satul Doroțcaia
Continuă lucrările de reparație a trotuarelor în satul Doroțcaia

Realizarea Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, reprezintă un compartiment important pe agenda de lucru a președintelui raionului Dubăsari. Realizarea și implementarea lucrărilor prevăzute în cadrul acestui program, vor contribui la crearea unor condiții optime și de siguranță atât pentru pietoni cât și participanții la trafic.
În platoul Coșnița sunt în plin proces de execuție un șir de proiecte investiționale ce se realizează prin intermediul programului menționat, lucrări finanțate de către Consiliul raional Dubăsari, din fondul rutier.
La moment, în satul Doroțcaia, în plin proces de execuție sunt lucrările de reparație a trotuarelor adiacente drumului raional.
În scopul monitorizării etapelor de implementare a proiectului, președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov, s-a deplasat la obiectul menționat, unde a discutat cu antreprenorul SRL „Group One”, director dl Dorin Fortună. În urma vizitei de lucru, s-a stabilit că lucrările se execută fără abateri, conform graficului stabilit în cadrul procedurii de achiziție.
Fiecare proiect este monitorizat direct, atât de către președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, cât și a vicepreședintelui responsabil de domeniu dl Oleg SOLTAN și specialiștii din cadrul Secției construcții, gospodărie comuinală și dezcvoltarea teritoriului, șef secție dna Eudochia Nicolaev.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
968473909444
2022-07-30 17:19:52
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Continuă lucrările de reparație a trotuarelor în satul Doroțcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta