Harta site-ului
Ajutor
Continuă lucrările de pavare a trotuarelor în s. Oxentea
Continuă lucrările de pavare a trotuarelor în s. Oxentea

Pe parcursul zilei de ieri, 5 septembrie președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov împreună cu vicepreședintele raionului dl oleg Soltan și specialiștii din cadrul Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, dnele Zinovia Sîrețanu și Ana Nițulaș au efectuat o vizită de lucru în s. Oxentea, unde continuă lucrările de pavare a trotuarelor la drumul L-428.1 acces spre satul Oxentea.
Amintim, că proiectele date se realizează în conformitate cu Programul raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional pentru anul 2022.
Lucrările prevăzute anterior la capitolul reparația drumurilor publice locale de interes raional în raionul Dubăsari sunt executate de SRL „Group One”, director dl Dorin Fortună.
În urma vizitei la obiectul vizat, s-a stabilit că lucrările prevăzute se execută în concordanță cu caietul de sarcini.
În acest sens, președintele raionului Dubăsari, dl Filipov și-a exprimat gratitudinea față de antreprenor, lucrătorii implicați în realizarea proiectului dat. ,,Țin să vă mulțumesc pentru munca și efortul depus, pentru promptitudinea și seriozitatea cu care vă atârnați întru crearea unui mediu sigur și prielnic pentru localnicii din Oxentea”, a conchis dl președinte.
Pe parcursul realizării proiectelor prevăzute în cadrul Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, președintele raionului de comun specialiștii Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, responsabilul tehnic întreprind vizite de lucru, întâlniri cu antreprenorii responsabili de executarea lucrărilor pentru monitorizarea executării lucrărilor calitativ și în termenii prevăzuți.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Continuă lucrările de pavare a trotuarelor în s. Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta