Harta site-ului
Ajutor
Continuă lucrările de construcție la „Casa Prieteniei Moldo - Române din stânga Nistrului”
Continuă lucrările de construcție la „Casa Prieteniei Moldo - Române din stânga Nistrului”

La data de 28 noiembrie curent, Vicepreședintele raionului  pe domeniul economic dl Dmitri Popa, împreună cu specialistul Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, au efectuat o vizită de lucru la Centrul de Odihnă pentru Copii și Tineret ,,Prietenia”. La moment la instituția menționată se desfășoară lucrări de construcție a rezistenței la  „Casa Prieteniei Moldo - Române din stânga Nistrului”. Proiectul dat este realizat în urma acordului de înfrățire semnat în anul 2017 dintre Consiliul Raional Dubăsari și Consiliul Județean Buzău.
În primăvara acestui an, Consiliul Judeţean Buzău a acceptat propunerea Consiliului Raional Dubăsari de a cofinanţa Proiectul de construcţie a unei clădiri cu două nivele (anexa la blocul alimentar), cu sală de conferinţe, reţele interioare de infrastructură, încăperi de tip hotel (18 locuri) şi lucrări de amenajare. Valoarea estimativă a proiectului este de 4,00 mln lei.  Consiliul Judeţean Buzău pentru realizarea proiectului menționat a venit cu un suport financiar în sumă de 100 mii euro (în două tranşe a câte 50 mii fiecare, care vor fi achitate conform facturilor de execuţie). Lucrările de execuție a proiectului dat sunt efectuate de către antreprenorul SRL ,,Atractiv Invest”, în 3 ani de zile conform contractului încheiat.
În cadrul vizitei întreprinse, dl Dmitri Popa s-a familiarizat cu lucrările ce se execută la moment cât și cu proiectul care urmează să fie realizat.
Marina LUPAȘCO,
Redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Continuă lucrările de construcție la „Casa Prieteniei Moldo - Române din stânga Nistrului” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta