Harta site-ului
Ajutor
Continuă implementarea programului de întreținere a drumurilor publice locale de interes raional în raionul Dubăsari
Continuă implementarea programului de întreținere a drumurilor publice locale de interes raional în raionul Dubăsari

Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore FILIPOV,  împreună cu specialiștii din cadrul Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Dezvoltarea Teritoriului dl Valeriu SANDUL și dna Ana NIȚULAȘ, în data de 1 septembrie curent, au întreprins o vizită de lucru în platourile Coșnița, Ustia și Cocieri. Conducerea raionului cât și specialiștii din cadrul direcției menționate au întreprins ieșirile în teritoriul raionului Dubăsari cu scopul de a se familiariza și monitoriza mersul lucrărilor de reparație a porțiunilor de drum și lucrările de amenajare a trotuarelor.
În satul Pîrîta lucrările de amenajare a trotuarului, prin pavare, la drumul public local de interes raional L425 este pe ultima sută de metri.
La fel și în platourile Ustia și Cocieri lucrările de reparație a drumurilor publice locale de interes raional L 423, L 426, L 427, L 428.1, se desfășoară cu succes și conform contractelor de achiziții.
Programul raional de reparație a drumurilor publice locale de interes raional este în plină desfășurare. Profitând de timpul prielnic, antreprenorul S.C. Carat Impex Group S.R.L, își mobilizează toate eforturile pentru a finaliza cu succes realizarea planului.
 Ana NIȚULAȘ, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Continuă implementarea programului de întreținere a drumurilor publice locale de interes raional în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta