Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari s-a întrunit în ultima ședință de lucru din acest an
Consiliul raional Dubăsari s-a întrunit în ultima ședință de lucru din acest an

La data de 28 decembrie curent, în incinta sălii de ședințe a Taberei de odihnă „Nistru” satul Molovata Nouă, a avut loc ședința ordinară a Consiliului raional Dubăsari. La cele 12 chestiuni incluse în ordinea de zi, suplimentar, au fost incluse 2 întrebări:
1.Cu privire la unele modificări în Decizia Consiliului raional nr.5-15 din 26.12.2019 „Cu privire la acordarea unor împuterniciri de reprezentare a Consiliului raional Dubăsari”.
2.Cu privire la numirea în funcție.
Toate proiectele de decizie au fost aprobate. Principalele dintre ele fiind: aprobarea bugetului în prima și a doua lectură; aprobarea Programului raional de reparație și întreţinere a drumurilor publice locale de interes raional pentru anul 2022 finanțat din Fondul rutier;  aprobarea Programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari pentru anul 2022 și altele. Toate deciziile adoptate vor fi publicate pe pagina web a raionului și încărcate în Registrul de Stat al actelor locale.
Consilierii raionali au fost colindați și urați de către colectivul folcloric „Sălcioara” de la Casa de cultură din satul Molovata Nouă, împreună cu Primarul localității dl Oleg Gazea, fapt pentru care le aducem mulțumiri pentru colindele și urătura tradițională frumoasă, dorindu-le tuturor La Mulți Ani, un an rodnic și bogat în evenimente frumoase și sărbători fericite.

 
Maria Jimbei,
Secretarul Consiliului raional Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul raional Dubăsari s-a întrunit în ultima ședință de lucru din acest an - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta