Harta site-ului
Ajutor
Consiliul Raional Dubăsari la 18 ani de activitate!!!
Consiliul Raional Dubăsari la 18 ani de activitate!!!

Data de 19 iunie are o semnificaţie deosebită pentru Consiliul Raional Dubăsari. Anul acesta sărbătoreşte deja a 18-a aniversare de la reinstituirea activităţii sale.
Astăzi, sărbătorim 18 ani, 18 veri de când Raionul Dubăsari se dezvoltă şi se bucură de succese remarcabile datorită unei echipe bune de funcţionari publici, consilieri raionali, și a Preşedintelui raionului dl Grigore FILIPOV.
Consiliul raional Dubăsari s-a identificat întotdeauna ca o autoritate administrativă dinamică și un promotor activ la dezvoltarea socio-economică a raionului, s-a preocupat permanent și sistematic pentru crearea condițiilor optime pentru o viață mai bună pentru locuitori, reprezentând interesele cetățenilor la nivel central, național și internațional. 
Pe parcursul acestor ani, conducătorii, care au stat la cârma raionului, au fost călăuziți de un singur scop - de a făuri lucruri importante întru propășirea și prosperarea raionului Dubăsari.
Astfel, de la an la an, puteau fi observate realizările frumoase în infrastructură, servicii medicale de calitate, sistem educațional, agricultură, cultură, sport, domeniul dezvoltării economice, domeniul social.
Pe această cale, îmi exprim recunoștința și aduc sincere mulțumiri tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea raionului, consilierilor raionali, angajaților subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari, ex-președintelui raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI, care a fost conducător al raionului pe parcursul a 4 mandate succesive, veteranilor muncii, care au stat la temelia fondării raionului, agenților economici din raion, partenerilor de dezvoltare.  Îmi exprim gratitudinea și față de consilierii raionali, care au înaintat și aprobat un șir de decizii ce au contribuit la prosperarea localităților și a raionului în întregime.
Datorită implicării și conlucrării,  am reușit să consolidăm eforturile comune cu autoritățile publice locale de nivelul I, cu autoritățile publice centrale, cu parteneri de dezvoltare naționali și internaționali, să realizăm diferite proiecte investiţionale în diverse domenii.
Sunt ferm convins că, și în următorii ani, împreună vom continua să muncim și să colaborăm întru realizarea multor lucruri frumoase în interesul cetățenilor și întru dezvoltarea continuă a raionului Dubăsari.
Cu ocazia împlinirii celor 18 ani de la reinstituire, aduc calde și cordiale felicitări tuturor concetățenilor, dorindu-vă sănătate, prosperare și bunăstare, un trai decent, căldură și belșug.
La Mulți Ani CONSILIUL RAIONAL DUBĂSARI!
Cu stimă și respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul Raional Dubăsari la 18 ani de activitate!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta