Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari - în acțiune
Consiliul raional Dubăsari - în acțiune

Pe data de 23 decembrie, în sala de ședințe a Centrului de Odihnă pentru Copii și Tineret ,,Prietenia”  a avut loc ședința ordinară a Consiliului raional Dubăsari, în cadrul căreia au fost examinate 14 chestiuni, incluse în ordinea de zi.
Din cele 14 proiecte de decizii, în rezultatul dezbaterilor, au fost adoptate – 13, printre  ele fiind și principalul act administrativ al anului – aprobarea bugetului raional pentru anul 2023.
Proiectul de decizie ,,Cu privire la expunerea la licitație de dare în locațiune a Casei de odihnă a Consiliului raional”, după mai multe discuții, la propunerea unor consilieri a fost respins pentru reexaminare, după  prezentarea, la următoarea ședință a Consiliului Raional, a unui raport al administratorului acesteia, privind activitatea și măsurile întreprinse pentru ameliorarea situației și prestarea serviciilor de către instituție.
Toate deciziile adoptate, odată cu includerea în Registrul de stat al actelor locale, vor fi aduse la cunoștință publică, urmînd să fie plasate pe pagina web a Consiliului raional Dubăsari www.dubasari.md.
 
Maria JIMBEI,
Secretara Consiliului raional


 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Consiliul raional Dubăsari - în acțiune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta