Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari anunţă organizarea consultărilor publice a proiectelor de decizie
Consiliul raional Dubăsari anunţă organizarea consultărilor publice a proiectelor de decizie

Consiliul raional Dubăsari anunţă organizarea consultărilor publice a proiectelor de decizie, care urmează a fi puse în discuţie la şedinţa ordinară a Consiliului raional în trimestrul III, anul 2021.
Proiectele de decizie şi materialele aferente ale acestora (după caz, studii analitice, acte de analiză a impactului de reglementare, alte materiale care au stat la baza elaborării proiectului de decizie etc.) pot fi accesate pe pagina web oficială a Consiliului raional www.dubasari.md, la compartimentul Transparenţa decizională, secţiunea Consultări publice şi Proiecte de decizii, sau la subdiviziunea-autor, indicată în anunțuri.
Recomandările pe marginea proiectelor de decizie supuse consultărilor publice pot fi expediate, în termen de 10 zile de la data mediatizării anunţului privind organizarea consultărilor publice ale acestora, pe adresa electronică, telefonul subdiviziunii-autor, sau la sediul Consiliului raional Dubăsari, situat pe adresa: s. Coşniţa, str. Păcii, 70.
Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, vă puteți adresa la Secretarul Consiliului raional, nr. de telefon: 0248-44-757.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Consiliul raional Dubăsari anunţă organizarea consultărilor publice a proiectelor de decizie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta