Harta site-ului
Ajutor
Consiliul raional Dubăsari a primit un ajutor umanitar din partea Asociației Obștești CMIAID
Consiliul raional Dubăsari a primit un ajutor umanitar din partea Asociației Obștești CMIAID

Consiliul raional Dubăsari la începutul lunii aprilie a beneficiat de un ajutor umanitar venit din partea Asociației Obștești CMIAID, președinte AO Matthew Hillier.
Ajutorul dat a fost posibil urmare a colaborării cu Abajirov Roman capitan al s/ intern IGSU, IGSU a Republicii Moldova, DSE mun. Chișinău, DSE raionul Cahul.
Consiliul raional Dubăsari a primit în donație o  autospecială Volvo FL 6 anul producerii 1989. Autospeciala de modelul Volvo FL 6 a fost transmisă Consiliului raional Dubăsari, de către asociația sus-menționată și a fost înregistrată în raionul Cahul, satul  Zîrnești, Republica Moldova.
Totodată, pe lângă autospecială, Consiliul raional Dubăsari, a primit în dar îmbrăcăminte -2602 kg în valoare de 28318,52 lei, 2- paturi de spital în valoare de 9857,92 lei, scaune -80 de bucăți în valoare de 4608,93 lei,  scaune WC- 3 buc în valoare de 369,67 lei, 18 palete din lemn în valoare totală 846,42 lei.
La solicitarea Asociației Obșteaști CMIAID, ajutorul umanitar donat Consiliului raional Dubăsari, a fost repartizat  pe parcursul lunii aprilie, Liceului Teoretic ,,Ion Creangă ”, Școlii sportive raionale din cadrul Consiliului raional Dubăsari, angajaților Consiliului raional, PSPT Coșnița,  SSE Dubăsari, Direcției învățământ general, Casei raionale de cultură și  IMSP CS Dubăsari.
Beneficiarii de donații au rămas plăcut surprinși de darurile primite, dorindu-le donatorilor multă sănătate, perseverență și respect.
Procesul de transmitere a donației a fost monitorizat de către Președintele raionului Dubăsari, Grigore FILIPOV, colaboratori din cadrul CR Dubăsari.
Această donație de îmbrăcăminte este o mare expresie a solidarității și un ajutor indispensabil în această perioadă dificilă oentru întreaga omenire.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Consiliul raional Dubăsari a primit un ajutor umanitar din partea Asociației Obștești CMIAID - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta