Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului Dubăsari a felicitat șefa IMSP CS Dubăsari dna Aurelia VINARI cu ocazia zilei sale de naștere
Conducerea raionului Dubăsari a felicitat șefa IMSP CS Dubăsari dna Aurelia VINARI cu ocazia zilei sale de naștere

Astăzi 27 octombrie, într-o zi frumoasă de toamnă, cele mai frumoase felicitări și urări de sănătate au fost adresate doamnei Aurelia VINARI, medic Șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrul de Sănătate Dubăsari, cu ocazia zilei sale de naștere.
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV însoțit de vicepreședintele raionului pe domeniul social dl Vlad IZMAN; vicepreședintele raionului pe domeniul dezvoltării economice dl Oleg SOLTAN; secretarul Consiliului raional dna Maria JIMBEI și Șef Direcția economie, buget și finanțe dna Lilia CAZAC, au venit cu alese mesaje de felicitare, flori și diplomă din partea președintelui raionului.
Conducerea raionului a dorit doamnei Aurelia multă sănătate, putere şi mult respect. La fel, au fost transmise cuvinte de recunoştinţă şi înaltă preţuire pentru rezultatele obținute de-a lungul anilor în domeniul medicinii, mulțumiri pentru aportul adus la îmbunătăţirea serviciilor medicale din raion, pentru devotamentul, profesionalismul şi dedicaţia în munca nobilă pe care o desfășoară.

 
Tatiana GHERB, specialist principal,
Aparatul președintelui raionului
Consiliul raional Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului Dubăsari a felicitat șefa IMSP CS Dubăsari dna Aurelia VINARI cu ocazia zilei sale de naștere - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta