Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului a efectuat o vizită de lucru în s. Oxentea
Conducerea raionului a efectuat o vizită de lucru în s. Oxentea

Conducerea raionului Dubăsari, astăzi, dis de dimineață, a efectuat o vizită de lucru în s. Oxentea.
Președintele raionului, dl Sergiu GRIGORIEV, împreună cu vicepreședinții dnii Alexandru REUL și Gurii ISAC, șefa Secției construcții dna Eudochia NICOLAEV, șefa IMSP CS Dubăsari dna Liliana PETICĂ s-au întâlnit cu primarul localității dl Pavel RUSU și directorul gimnaziului dl Andrei LEUNTI.
În cadrul vizitei, au fost trecute în agendă mai multe probleme ce vizează localitatea precum organizarea circulației rutiere în localitate la drumul raional, instalarea indicatoarelor, a marcajului longitudinal și pietonal.
De asemenea, conducerea s-a familiarizat cu starea drumului raional, cu stabilirea porțiunilor ce necesită a fi reparate.
Un alt subiect abordat, ce periclitează activitatea și implicarea apl în modernizarea infrastructurii localității ține de delimitarea terenului zona parcului. Acest fapt, împiedică executarea ca de exemplu a lucrărilor de defrișare a arborilor uscați ce prezintă un pericol iminent pentru vizitatorii parcului.
Totodată, au fost vizitate și obiectele de menire socială OMF Oxentea și gimnaziul, unde directorul instituției a vorbit despre proiectul stadionului de mini-fotbal, care pentru a fi finisat cu succes, necesită investiții suplimentare pentru a așterne covorul artificial.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
794976034504
2024-06-15 03:26:52
328928509226
2024-06-16 05:39:29
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului a efectuat o vizită de lucru în s. Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta