Harta site-ului
Ajutor
Concurs de selectare a proiectelor de infrastructură socială
Concurs de selectare a proiectelor de infrastructură socială

Programul Uniunii Europene - Măsurile de Promovare a Încrederii , finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD Moldova, anunță lansarea concursului de selectare a proiectelor de infrastructură socială.
Proiectele se vor axa pe reabilitarea serviciilor sociale importante, cum ar fi instituțiile medicale și cele de învățământ, dar și pe îmbunătățirea infrastructurii comunitare critice. Fiecare proiect implementat va avea drept scop promovarea contactelor inter-umane și cooperarea între cele două maluri ale râului Nistru. Susținerea măsurilor de promovare a încrederii în rândul populației va avea loc prin implicarea organizațiilor și experților de pe un mal, în susținerea comunităților de pe celălalt mal, ca să identifice, elaboreze și să implementeze proiecte de dezvoltare socială.
Conform conceptului de proiect, sunt invitate să depună cereri de participare localitățile de pe malul drept al râului Nistru și din raionul Dubăsari, menționate în Anexa nr.1 al Ghidului pentru solicitanți (inclusiv localitățile din Zona de Securitate) și cele de pe malul stâng.
Sunt încurajate proiecte depuse în comun de localitățile de pe malul drept și stâng al râului Nistru. Ca urmare a acestei competiții vor fi finanțate până la 10 proiecte (5 pentru pentru fiecare mal al râului Nistru). 
Cererile depuse de o singură localitate (sau de câteva localități de pe același mal) vor fi eligibile pentru finanțare în valoare de până la 80.000 EUR din fonduri europene, pe când cererile comune (depuse de comunitățile eligibile de pe malul drept și stâng al râului Nistru) – pentru finanțare în valoare de până la 125.000 EUR.
  • Termenul limită pentru depunerea cererilor este 8 aprilie 2019, ora locală 16.00.
  • Pentru informație suplimentară vă rugăm să contactați  Tel.: (+373 22) 83-98-72,
  • adresa de e-mail olga.vrajmas@undp.org.
  • Formular de aplicare
  • Ghidul pentru solicitanţi
  • http://sc.undp.md/tnddetails2/1882/?fbclid=IwAR3UfjGggnxdPSwUW3krLBmDaX1cuCtWqKRw8K3G1QxGc6d30kVy5TErT-s

Casa Națiunilor Unite
Str. 31 August, 131, Chișinău, MD-2012, Moldova
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concurs de selectare a proiectelor de infrastructură socială - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta