Harta site-ului
Ajutor
Concertul cu genericul „Toţi diferiţi, toţi egali” la Cocieri
Concertul cu genericul „Toţi diferiţi, toţi egali” la Cocieri

La data 01 decembrie 2016 în incinta Centrului Republican de Reabilitare a Invalizilor, Veteranilor Muncii şi Războiului, a fost organizat un concert  destinat persoanelor cu dizabilităţi,  cu genericul  „Toti diferiţi, toţi egali”, la care a fost invitată Agenţia Pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dubăsari. La evenimentul menţionat au participat 4 şomeri cu dizabilităţi înregistraţi la AOFM Dubăsari şi 25 de  beneficiari ai Centrului Republican Dubăsari, specialiştii Direcţiei Asistenţă Socială din cadrul acestei Instituţii, precum şi specialiștii responsabili de persoanele cu dizabilități din cadrul AOFM Dubăsari.
Concertul a fost deschis de d-nul Vitalie Oprea - directorul CRRIVMR şi specialiştii din cadrul AOFM Dubăsari, care au venit cu un mesaj de felicitare în contextul consemnării zilei de 3 decembrie – Zi Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi, susţinînd că, această zi este o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate, dorindu-le multă sănătate, perseverenţă, răbdare şi multe realizări.
Au fost acordate premii băneşti pentru participarea persoanelor cu dizabilităţi la Turneul de Şah organizat de CRRIVMR, precum şi ajutoare materiale pentru această categorie de persoane. Atmosfera de sărbătoare şi voie bună a fost realizată cu un concert din partea unei formaţii de muzică uşoară din or. Dubăsari.
Participanţii au fost mulţumiţi de muzică, voie bună şi multe surprize din partea Centrului Republican de Reabilitare a Invalizilor, Veteranilor Muncii şi Războiului.
 
Nadejda ALEXANDROV,
Asistent social Centrul Republican
 de Reabilitare a Invalizilor, Veteranilor
 Muncii şi Războiului s. Cocieri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Concertul cu genericul „Toţi diferiţi, toţi egali” la Cocieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta