Harta site-ului
Ajutor
Comunicat informativ privind măsurile de formare profesională a şomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității disponibile pentru anul 2021
Comunicat informativ privind măsurile de formare profesională a şomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității disponibile pentru anul 2021

În scopul implementării măsurii de formare profesională a șomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității (art.33 din Legea 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj), Secția ocuparea forței de muncă Dubăsari informează, că au fost încheiate și înregistrate contracte cu 4 furnizori de servicii de formare profesională privind instruirea la locul de muncă în cadrul unității.
 
Furnizori de servicii de formare profesionalăMeserii / profesiiDurata instruirii
(luni)
Școala Profesională nr.7
(Chișinău, sect. Ciocana)
Electrician în construcții6 luni
Zugrav3 luni
Școala Profesională nr.9
(Chișinău,  sect. Buiucani)
Lăcătuș-electrician la repararea utilajelor  electrice6 luni
Mecanic auto6 luni
Școala Profesională din Bubuieci
(suburbie, comuna Bubuieci)
Bucătar6 luni
A.O. Insula Speranțelor (sect. Rîșcani)Cofetar3 luni
 
 Instruirea la locul de muncă în cadrul unității este o măsură activă de ocupare a forței de muncă, care se organizează pentru șomerii care nu au o profesie/meserie sau ocupație. Instruirea la locul de muncă reprezintă un proces de formare profesională a șomerilor, care presupune pregătirea teoretică realizată de un furnizor de formare profesională (cel mult 20% din volumul total de ore destinat programului de formare profesională) și instruirea practică realizată de un agent economic (cel puțin 80% din volumul total de ore destinat programului de formare profesională), în scopul obținerii de cunoștințe, deprinderi, competențe și calificări necesare pentru ocuparea unui loc de muncă.
Beneficiarii măsurilor de formare profesională prin instruire la locul de muncă în cadrul unității beneficiază pe parcursul instruirii de: bursă lunară neimpozabilă, în cuantum de 15% din salariul mediu lunar pe economie pentru anul precedent, care se acordă proporțional frecvenței la cursurile de formare profesională (1216,12 lei); compensarea cheltuielilor de cazare/ transport, în proporţie de 20% din salariul mediu lunar pe economie pentru anul precedent (1621,50 lei).
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o profesie/meserie sau ocupație, interesate să beneficieze de formare profesională prin instruirea la locul de muncă în cadrul unității, urmează să se adreseze la Secția ocuparea forței de muncă Dubăsari, cu sediul în raionul Dubăsari, s. Cocieri, str. Țărmului Nr.2. sau la tel. 0248-52-462.
Pentru înregistrare persoanele vor prezenta buletinul de identitate sau permisul de ședere, după caz, cu termenul valabil și actele de studii şi de calificare deținute.
Pentru mai multe informații despre instruirea la locul de muncă în cadrul unității, susţinerea persoanelor la plasarea în câmpul muncii, accesați site-ul www.anofm.md sau telefonați la Centrul de Apel “Piața Muncii”, tel. 0-8000-1000, orele de lucru 08:30-15:30, de luni până vineri (apel gratuit din orice localitate a Republicii Moldova). De asemenea, alte informaţii despre posibilităţile de angajare, locurile vacante pe piaţa muncii şi condiţiile de ocupare ale acestora sunt publicate pe portalul www.angajat.md.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
tZWJcjMkpOawqX
2021-04-20 20:49:36
oejNkmlnPTOuJsWQ
KPyDVhQwpHoLd
2021-04-20 20:49:37
EnSPRUqv
Eric
2021-04-22 10:40:05
Hi, my name is Eric and I’m betting you’d like your website dubasari.md to generate more leads.

Here’s how:
Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at dubasari.md.

Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com for a live demo now.

And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way.

If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

Try Talk With Web Visitor and get more leads now.

Eric
PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them!
Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=dubasari.md
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Comunicat informativ privind măsurile de formare profesională a şomerilor prin instruire la locul de muncă în cadrul unității disponibile pentru anul 2021 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta