Harta site-ului
Ajutor
Competenţele manageriale - rezultatul succesului şcolar
Competenţele manageriale - rezultatul succesului şcolar

La data de 26 aprilie 2022, în incinta gimnaziului „Constantin Sucitu”, Corjova am organizat și desfăşurat un seminar metodologic la care au participat managerii instituţiilor de învăţământ
preuniversitar Dubăsari. Seminarul a demarat cu tema: „Competenţele manageriale - rezultatul succesului şcolar”. Managerii şcolari au parcurs împreună cu doamna director Krasheninnikova Svetlana, conform agendei, două activități de informare:
1. Cartea de vizită a gimnaziului „Constantin Sucitu”, Corjova – blazonul continuității educaționale.
2. Atelier de discuţii cu tema: „Activitatea managerială - itinerarul succesului educațional".
Doamna Krasheninnikova Svetlana, directorul gimnaziului a prezentat, la deschiderea seminarului, un discurs despre activitatea de manager pe care o prestează la nivel de succese în creştere atât ale elevilor cât și ale cadrelor didactice, a prezentat rezultatele sporite la diverse concursuri, participări în proiecte care, în linii generale, crează imaginea frumoasă a gimnaziului „Constantin Sucitu”, Corjova.
De asemenea, conform agendei, în cadrul seminarului, am prezentat un Atelier de discuţii cu tema: „Gestionarea eficientă a conflictelor”. Toţi 13 manageri din cadrul instituţiilor de învăţământ general s-au prezentat la seminar şi au participat activ în diverse activități și studii de caz.
Managerii au dat o notă înaltă activităţii desfăşurate la data de 26 aprilie 2022.
Direcţia Învăţământ General, Dubăsari aduce sincere mulţumiri atât administrației gimnaziului „Constantin Sucitu”, Corjova cât și întregului colectiv didactic pentru buna organizare şi desfăşurare a seminarului.
Violeta Nakai - Tolstenco, Şef Secţie politici educaţionale, DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Competenţele manageriale - rezultatul succesului şcolar - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta