Harta site-ului
Ajutor
Comisia Naţională pentru Sănătate Publică a aprobat mai multe restricţii
Comisia Naţională pentru Sănătate Publică a aprobat mai multe restricţii

În zilele de de 24 şi 27 iunie, Comisia Naţională pentru Sănătate Publică a aprobat un şir de restricţii stipulate în Hotărârile nr. 18 şi 19.
Astfel, conform Hotătârii nrul 18 din 24 iunie:
 1. Hotărârea nr. 17 din 23 iunie 2020 a Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică se modifică după cum urmează:
a) punctul 1 va avea următorul cuprins: „1. Se prelungeşte până la data de 15 iulie 2020, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, starea de urgenţă în sănătate publică, declarată prin Hotărârea nr. 10 din 15 mai 2020 a CNESP, cu posibilitatea de prelungire a termenului dat în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.”;
b) subpunctul 4.9 va avea următorul cuprins: „4.9. activitatea cluburilor de noapte ce se referă la activitatea discotecilor incluse în codul CAEM 56.30 şi a ringurilor de dans incluse în codul CAEM 93.29, indiferent de denumirea de firmă a unităţii comerciale (ca exemplu: disco-bar, club de noapte, karaoke, knight-club, discotecă, club etc.)”.
2. Nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse în prezenta hotărâre constituie pericol pentru sănătatea publică şi va servi temei pentru tragere la răspundere contravenţională şi/sau penală a persoanelor vinovate.
Iar, conform Hotărârii nrul 19 din 27 iunie:
1. Se interzice activitatea zonelor de agrement incluse în codul CAEM 93.21 - Bâlciuri şi parcuri de distracţii.
2. În dependență de evoluția și tendința situației epidemiologice a infecției COVID–19, măsurile restrictive vor fi revizuite.
3. Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică, vor asigura, revizuirea tuturor hotărârilor/dispoziţiilor aprobate, aducându-le în concordanţă cu Hotărârile Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică a Republicii Moldova.
4. Nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse în prezenta hotărâre constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi temei pentru tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate.
5. Prezenta Hotărâre intră în vigoare din momentul emiterii și se publică pe pagina oficială a Guvernului.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Comisia Naţională pentru Sănătate Publică a aprobat mai multe restricţii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta