Harta site-ului
Ajutor
Școala de Arte Doroțcaia la festivalul “Minunile Artei”
Școala de Arte Doroțcaia la festivalul “Minunile Artei”

La data de 19 septembrie 2018, Școala de Arte Doroțcaia a fost prezentă în or. Criuleni, unde a participat la festivalul tradițional “Minunile Artei” ediția a V-a, organizat de către Școala de Arte Criuleni. În cadrl acestui festival copii, ce frecventează școala de arte din s. Doroțcaia au avut prilejul și posibilitatea de a-și demonstra abilitățile de mișcare în arta dansului și a picturii.
Acest festival a coincis cu ,,Hramul orașului Criuleni“ care este marcat în fiecare an de sărbătoarea religioasă ,,Minunile Sfântului Arhanghel Mihail”.
Atât pictorii cât și dansatorii ansamblului „Doruleț”- grupa mică au avut o prestație bună și s-au bucurat de aplauze îndelungate binemeritate.
Aducem mulțumirile de rigoare administrației publice locale și părinților care s-au implicat activ în rezolvarea problemei ce ține de asigurare cu transport pentru deplasarea la festivalul menționat. De asemenea, aducem mulțumiri Doamnei Natalia Dumitrașco – director Școala de Arte Criuleni și colectivului de profesori pentru invitație și pentru căldura cu care ne-au primit.
Ion BERZAN,
directorul Școlii de Arte Doroțcaia
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Școala de Arte Doroțcaia la festivalul “Minunile Artei” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta