Harta site-ului
Ajutor
Celui ce bate, i se deschide, cel ce caută, găsește
Celui ce bate, i se deschide, cel ce caută, găsește

Ultimul sunet marchează, tradiţional, un simbol al realizărilor măreţe. Anul de studii 2017 – 2018, la 31 mai curent, îşi încheie ultimile file. În toate instituţiile preuniversitare din raionul Dubăsari, de altfel şi din întreaga republică, această zi e remarcabilă prin faptul că se face un bilanţ al muncii în domeniul educaţional. 
Acest sfârşit de florar va purta un semn aparte în itinerarul vieţii penru fiecare elev, pentru fiecare absolvent, pentru fiecare părinte ce are copii şi se instruiesc în şcoală. Micuţii din clasa a patra vor păşi pe o nouă treaptă de şcolaritate, absolvenţii clasei a IX-a au demonstrat insistenţă şi încredere odată ce au ajuns în prag de examene, au parcurs cu demnitate treptele şcolarităţii preuniversitare şi absolvenţii liceelor, pentru care, la careul solemn, dedicat ultimului sunet, şi la propriu şi la figurat, clopoţelul a răsunat cu glasu-i de argint şi, ca niciodată melodios, pentru ultima oară. 
În toate instituţiile preuniversitare din raion au fost delegaţi la careul festiv reprezentanţi ai diverselor structuri.
Buchetele recunoştinţelor s-au îndreptat în direcţia cadrelor didactice şi mesajele de felicitare, pe bună dreptate și-au găsit destinatarii, deoarece succesul formării personalităţii a fost şi va rămâne rezultatul muncii de zi cu zi a pedagogilor, care s-au oferit a fi zidiţi picătură cu picătură în suflet de copil. 
O bucurie, destul de mare, au avut-o elevii bursieri care au primit, conform străduinţelor, Bursa preşedintelui raionului Dubăsari. 
Celui ce bate, i se deschide, cel ce caută, găseşte.
Violeta TOLSTENCO,
Șef Secție politici educaționale și management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Celui ce bate, i se deschide, cel ce caută, găsește - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta