Harta site-ului
Ajutor
Casa Teritorială de Asigurări Sociale Dubăsari informează
Casa Teritorială de Asigurări Sociale Dubăsari informează

Casa Teritorială de Asigurări Sociale Dubăsari aduce la cunoștință cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică (perioada 16 mai -30 iunie 2020 declarată prin Hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr.10 din 15.05.2020) a ajutorului de șomaj unic următoarelor categorii de persoane:
1. titularilor patentei de întreprinzător, eliberate conform Legii nr.93/1998 cu privire la patenta de întreprinzător,
2. persoanelor fizice subiecți ai impunerii conform capitolului 10² și 10³ din Titlul II al Codului fiscal nr.1163/1997, care desfășoară activități în domeniul comerțului și/sau al prestării de servicii în piețile și centrele comerciale care și-au sistat activitatea în perioada 16mai – 30 iunie 2020 în conformitate cu hotărârile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.
Ajutorul de șomaj unic se stabilește lunar, în cuantum de 2775 lei, proporțional zilelor de sistare a activității în perioada stării de urgență în sănătate publică, cu condiția că în luna aprilie 2020 persoana nu a realizat venit asigurat. Ajutorul de șomaj unic se achită prin intermediul oficiului poștal.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Casa Teritorială de Asigurări Sociale Dubăsari informează - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta