Harta site-ului
Ajutor
Casa Prieteniei va beneficia de condiții moderne datorită susținerii asociațiilor de caritate „OperaeLife” și Concordia
Casa Prieteniei va beneficia de condiții moderne datorită susținerii asociațiilor de caritate „OperaeLife” și Concordia

,,Casa Prieteniei” este un obiectiv, ce se regăsește în s. Doroțcaia raionul Dubăsari, inaugurat la data de 24 noiembrie 2017, de către AO ,,Concordia. Proiecte Sociale”, în scopul de a oferi copiilor asistență și o integrare armonioasă în societate.
Astăzi, 8 septembrie curent, conducerea raionului Dubăsari, colaboratori din cadrul Consiliului raional Dubăsari, au avut  o întrevedere de lucru cu reprezentantul Asociației de caritate ,,OperaeLife” Italia. Întâlnirea s-a axat pe discuțiile vizavi de proiectul investițional ce a startat la casa comunitară. Proiectul dat presupune construcția unei anexe și a unei cazangerii.
În calitate de finanțator principal, dna Laura Bellamoli, președintele  Asociației de caritate ,,OperaeLife”, și-a exprimat dorința de a se documenta asupra situației reale la obiectul dat, etapa de implementare la care a juns la moment proiectul dat. Reprezentantul asociației din Italia, dna Maria Dima, originară din raionul Dubăsari a menționat în cadrul discuțiilor că ,,este foarte important ca în comun să ne unim toate eforturile și interesele pentru realizarea cu succes a acestui proiect întru beneficiul cetățenilor. Îmi doresc să avem o colaborare fructuoasă ca și la proiectele anterioare realizate” a conchis dna Maria Dima.
Pentru a se familiariza vizavi de lucrările executate până la moment, dl Grigore Filipov, președintele raionului, dl Dmitri Popa, vicepreședinte pe domeniul agricol, reprezentanți ai Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, Direcției asistență socială și protecția familiei, dna Maria Dima, s-au deplasat pe șantierul de lucru, unde s-au întâlnit cu reprezentanți ai Asociației Obștești „Concordia. Proiecte Sociale”, responsabilul tehnic și antreprenorul companiei executoare a lucrărilor prevăzute. În urma discuțiilor, antreprenorul a dat asigurări că vor fi respectați toți termenii prevăzuți și calitatea lucrărilor va fi executată la cel mai înalt nivel, așa cum este prevăzut în caietul de sarcini.
Conducerea raionului, și-a exprimat deschiderea pentru colaborare în vederea realizării cu succes a proiectului ,,sunt convins că rezultatul final va fi unul pe măsura așteptărilor, iar zâmbetele copiilor, beneficiarilor ce vor răsuna în curtea acestei case, acest lucru ni-l vor demonstra”, a subliniat președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov.
Proiect investițional demarat la ,,Casa Prieteniei” din s. Doroțcaia, este finanțat de către Asociația de caritate ,,OperaeLife” Italia, AO ,,Concordia. Proiecte Sociale” și Consiliul raional Dubăsari.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Casa Prieteniei va beneficia de condiții moderne datorită susținerii asociațiilor de caritate „OperaeLife” și Concordia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta