Harta site-ului
Ajutor
Candidaţii sesiunii de BAC 2021 la "Ziua uşilor deschise"
Candidaţii sesiunii de BAC 2021 la "Ziua uşilor deschise"

În scopul organizării eficiente a sesiunii de examene 2021 Direcţia Învăţământ General Dubăsari împreună cu preşedinţii, secretarii Centrelor de Bacalaureat, dar şi împreună cu angajații din cadrul DÎG au organizat la data de 02 iunie 2021, un exercițiu de responsabilizare: „ZIUA UŞILOR DESCHISE”. Așadar, în toate 3 Centre de Bacalaureat din raion, candidații la sesiunea de examene 2021 au fost prezenți în instituțiile de învățământ arondate. Deja după cum este cunoscut, din sesiunile precedente, că în raionul Dubăsari s-au instituit trei Centre de bacalaureat:
1. L.T. „Mihai Eminescu” în care vor susţine examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. „Vlad Ioviţă”, Cocieri – 17 candidați, profil umanist şi L.T. „Mihai Eminescu”, Dubăsari – 25 candidați, cu profil realist, dintre care 14 cu limba de instruire română și 11 candidați cu limba de instruire rusă, 16 candidați cu profil umanist dintre care 1 e cu instruirea în limba rusă.
2. Gimnaziul Pîrîta în care vor susţine examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. „Ion Creangă”, Coşniţa – 24 de candidați: 10 cu profil realist și 14 cu profil umanist, L.T. „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Grigoriopol – 16 candidați dintre care: 7 cu profil realist și 9 cu profil umanist şi din L.T. Doroţcaia – 23 de candidați cu profil umanist.
3. Filiala (primară) L.T. Holercani, Marcăuţi la care vor susţine examenele de bacalaureat absolvenţii din L.T. „Ştefan cel Mare”, Molovata - 13 candidați cu profil umanist şi absolvenţii din L.T. Holercani - 9 candidați cu profil umanist.
Direcţia Învăţământ General, Dubăsari şi-a asumat responsabilitatea ca toţi absolvenţii să aibă oportunitatea de a se deplasa în Centrele de bacalaureat în condiţii de pandemie cu respectarea normelor de securitate dictate de pandemia COVID - 19. Toţi absolvenţii liceeni care au avut curiozitatea de a vedea cum se monitorizează un examen de la monitorul video, au avut ocazia de a intra în sala de monitorizare a sistemului pentru a face cunoştinţă cu modalitatea de supraveghere video la nivel local şi de a se convinge de capacităţile funcţionale ale sistemului video la ziua de azi.
Responsabilii din cadrul Direcţiei Învăţământ General Dubăsari împreună cu Preşedinţii şi secretarii Centrelor de bacalaureat au organizat o rundă de întrebări și răspunsuri pentru a mai parcurge odată stipulările din Instrucţiunile de examene. În scopul desfăşurării eficiente a susţinerii examenelor de bacalaureat responsabilii de desfăşurare a activităţii de azi au fost receptivi la toate întrebările candidaţilor pentru a exclude încălcări în timpul examenelor.
Direcţia Învăţământ General, Dubăsari aduce mulțumiri tuturor președinților și secretarilor de examene pentru buna organizare a Zilei ușilor deschise. De asemenea, aduce sincere felicitări tuturor candidaţilor care au fost admişi la examenele de bacalaureat, urându – le succese pe parcursul tuturor examenelor de absolvire a treptei liceale de şcolaritate.
Violeta Nakai - Tolstenco, șef Secţie politici educaţionale, DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Candidaţii sesiunii de BAC 2021 la "Ziua uşilor deschise" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta