Harta site-ului
Ajutor
Campania de Vizite a agenţilor economici din raionul Dubăsari
Campania de Vizite a agenţilor economici din raionul Dubăsari

În perioada 22.10-29.11.2019 s-a desfăşurat Campania de Vizite a agenţilor economici din raionul Dubăsari, Seţia ocuparea forţei de muncă Dubăsari aduce sincere muţumiri agenţilor economici din raionfiind receptivi şi disponibili la solicitările parvenite din partea STOFM.
Într-un termen atât de scurt Secția Teritorială de Ocupare a Forței de Muncă a reuşit să contacteze şi să viziteze circa 53 de agenţi economici din raion cu depistarea a 63 locuri de muncă vacante.
Agenţii economici au fost informaţi privind serviciile oferite de STOFM, măsurile desfăşurate la care pot participa cum ar fi: târgul locurilor de muncă, seminare, activităţi de recrutare. Angajatorii au fost intervievaţi în baza unui chestionar, datele colectate vor sta la baza elaborării Prognozei pieţei muncii şi Barometrului profesiilor pentru anul 2020 la nivel naţional.
De asemenea, în cadrul vizitelor, agenţii economici au avut posibilitate de a formula opinii, sugestii şi recomandări privind piaţa muncii şi serviciile oferite de subdiviziune.
Tatiana IAŞCIUC, şef STOFM Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Campania de Vizite a agenţilor economici din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta