Harta site-ului
Ajutor
Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ
Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ

În perioada sezonului rece, numărul de incendii produse la locuinţe şi gospodării ale cetățenilor crește, iar pagubele materiale sunt de cele mai multe ori însemnate. Uneori, flăcările iau vieți omenești. Acest lucru se întâmplă, de cele mai multe ori, din neglijența oamenilor, care nu își iau toate măsurile pentru evitarea acestor tragedii. Cauze precum sisteme de încălzire defecte, mijloace de încălzire improvizate sau lăsate în funcțiune fără supraveghere, coșuri de fum defecte ori necurățate sau cenușa, jarul și scânteile sărite din sistemul de încălzire pe materiale combustibile din apropiere.
Zilnic în cadrul „Campaniei de prevenire a incendiilor în sectorul locativ” de către angajaţii Serviciului Prevenţie al Secţiei Situaţii Excepţionale Dubăsari în comun cu poliţia şi asistenţii sociali se efectuiază vizite la familii cu copii, persoane cu dezabilităţi, dar şi oameni în etate care sunt vulnerabili. „Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ” va fi desfăşurată pe tot parcursul perioadei reci. Scopul acesteia este de a minimaliza riscul arderilor intoxicării cu monoxid de carbon, dar şi a deceselor survenite din cauza exploatării surselor de încălzire defecte.
Astfel specialiştii Serviciului Prevenţie îndeamnă oamenii să apeleze la serviciile de urgență în cazul unei situaţii de risc prin accesare numărului unic de apel 112.
 
                                                                                    Serviciul Prevenţie al SSE Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Campania de prevenire a incendiilor în sectorul locativ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta