Harta site-ului
Ajutor
Campania de donare a sângelui în satul Pîrîta
Campania de donare a sângelui în satul Pîrîta

  Centrul de Sănătate Dubăsari îndeamnă toți concetățenii noștri să participe la Campania de donare a sângelui, pentru că este un gest nobil care poate salva vieți omenești.
Astfel, la data de  16 februarie  curent, în incinta Oficiului Medicilor de Familie Pîrîta din cadrul Centrului de Sănătate Dubăsari, afost organizată şi desfăşurată ,,Ziua donatorului de sânge”. donarea benevolă de sânge, eveniment desfăşurat. În scopul donării benevole a sângelui, la OMF Pîrîta s-au prezentat 20 de voluntari, dintre care 6 în urma controlului medical au primit contraindicații medicale de donare.
În acest context dorim să aducem mulțumiri pentru toți cei  care au participat, pentru ceea ce faceţi pentru sistemul transfuzional și pentru dăruirea cu care în fiecare an contribuiți la salvarea de vieţi omenești.
Încercăm să trasnsmitem tuturor ideea că donarea este un act simplu şi sigur, că este nevoie de toate grupele de sânge şi adresăm rugămintea celor ce pot dona să rămână donatori fideli, iar celor care din anumite motive nu pot dona, să ne sprijine încercând să-i convingă pe alţii. Dacă reuşeşti să convingi 2 oameni să doneze, deja ai ajutat mai mult decât ai fi putut de unul singur.
Centrul de sănătate Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Campania de donare a sângelui în satul Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta