Harta site-ului
Ajutor
Bursa Președintelui raionului 2019
Bursa Președintelui raionului 2019

Au obținut rezultate foarte bune la învățătură pe parcursul ultimelor luni ale semestrului II al anului de studiu 2018-2019, iar munca și ingeniozitatea le-a fost răsplătită. Astfel din data de 5 decembrie Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV însoțit de către Vicepreședintele raionului Sergiu GRIGORIEV; șefa Direcției învățământ general Dubăsari dna Larisa BRADUCEAN; șefa Direcției cultură și turism dna Maria PERCIULEAC și colaboratorii acestor subdiviziuni, au început repartizarea Bursei Președintelui raionului în instituțiile de învățământ cât și în instituțiile de cultură din raion.
Scopul acestor premii băneşti este de a susţine excelenţa celor care depun străduinţă, muncesc zi de zi pentru a obţine rezultatele remarcabile, dar totodată aceasta este o motivaţie pentru ceilalţi ca să devină printre cei mai buni, să tindă la treptele de frunte ale succesului.
Elevii recunosc că posibilitatea de a câștiga o bursă îi motivează să muncească mai mult iar profesorii spun că odată cu acordarea acestor premii bănești de către conducerea raionului, elevii sunt mai cointeresați să își facă cât mai bine temele. Aceștia sunt siguri că numărul elevilor ce vor primi burse va crește.
Grigore FILIPOV a venit cu un mesaj de felicitare în adresa tuturor discipolilor, urându-le sănătate, prosperitate, pace în suflet şi în gând, i-a incurajat cu cuvinte frumoase de laudă și le-a cerut să prezinte mai mult interes faţă de cultură și educaţie. Deasemenea, bursierii, părinţii, pedagogii au adresat mulțumiri dlui Grigore FILIPOV - Preşedintele raionului Dubăsari, pentru încurajarea, susținerea și motivarea elevilor cu performanțe cât și a tinerei generații din raion.
Până la moment Bursa Președintelui raionului Dubăsari a fost repartizată elevilor din cadrul Liceului Teoretic “Mihai Eminescu” Dubăsari; LT “Vlad Ioviță” Cocieri; LT “Doroțcaia”; LT “Ștefan cel Mare și Sfânt” Grigoriopol; Gimnaziul “Anatol Codru”,Gimnaziul Corjova; Gimnaziul Roghi şi discipolilor Şcolilor de artă din aceleaşi localităţi. În zilele următoare și elevii cu rezultate excelente din celellate localități ale raionului își vor primi Bursa binemeritată.
Cu cei mai buni elevi puteți face cunoștință în galeriia foto "Bursa Președintelui raionului 2019" din submeniul Galerie foto de pe pagina oficială a Consiliului raional Dubăsari www.dubasari.md.  


 
Tatiana GHERB,
specialist principal relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Bursa Președintelui raionului 2019 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta