Harta site-ului
Ajutor
„Bunicii Grijulii”
„Bunicii Grijulii”

La data de 4 mai curent, în municipiul Chișinău, Palatul Național „Nicolae Sulac”, Inspectoratul General al Poliției a dat start Campaniei naționale fără precedent - „Bunicii Grijulii”.
La eveniment au fost prezenți: reprezentanți ai Parlamentului, Guvernului, ambasadori, invitați din Italia, bunici, directori, primari, copii, polițiști din toată țara și parteneri.
„Bunicii Grijulii”, este un proiect menit să asigure securitatea copiilor pe trecerile de pietoni și care aduce împreună două dintre categoriile cele mai importante, copiii și vârstnicii.
Totodată, Inspectoratul de poliție Dubăsari, menționează că proiectul dat se bucură de succes în fiecare localitate a raionului Dubăsari.
Cu această ocazie, având în vedere că familia “Bunicilor grijulii” crește pe zi ce trece, la moment numărând peste 800 de bunici grijulii, îndemn toți doritorii care vor să facă parte din echipa „Bunicii Grijulii” sunt îndemnați să ne contacteze la numerele: 060 266 686 sau 060 232 828.
De asemenea, fiecare cetățean poate face parte din grupul „Bunicii Grijulii” de pe facebook sau să lase un mesaj la adresa electronică: buniciigrijulii@gmail.com.
Nu în ultimul rând, țin să aduc aprecieri și mulțumiri echipei care a lucrat zi și noapte pentru ca acest proiect să dea roade.
 
Inspectoratul de poliție Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

„Bunicii Grijulii” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta