Harta site-ului
Ajutor
Bune Practici în domeniul profilaxiei și controlului tuberculozei în Republica Moldova 2016– 2018
Bune Practici în domeniul profilaxiei și controlului tuberculozei în Republica Moldova 2016– 2018

Concursul Bune Practici în domeniul profilaxiei și controlului tuberculozei în Republica Moldova este orientat spre evaluarea bunelor practici de implicare comunitară în profilaxia și controlul tuberculozei în Republica Moldova ca rezultat al ședințelor de sensibilizare în perioada anilor 2016-2018 în cadrul consiliilor raionale și centrelor de sănătate desfășurate cu suportul Programului Național de Control al Tuberculozei, autorităților publice locale, asistenței medicale primare și specializate de ambulator și ai altor parteneri, în contextul programului „Împreună în controlul tuberculozei” – parte a programului regional EECA TB-REP, finațat de către Fondul Global de Combatere a HIV, Tuberculozei și Malariei și implementat de către Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS). Consultarea actorilor implicați în procesul de control al tuberculozei în Republica Moldova, precum și documentarea bunelor practici – sunt esențiale pentru promovarea și fortificarea continuă în vederea profilaxiei, controlului tuberculozei și acordării asistenței centrate pe persoană.
Cu scopul de a facilita creșterea numărului de intervenții de succes în prevenirea și controlul TB, AO SMIT în parteneriat cu PNCT și Centrul PAS vor documenta un set de bune practici de implicare în vederea eficientizării profilaxiei și controlului tuberculozei și tuberculozei multidrogrezistente în Republica Moldova. Această inițiativă este crucială pentru capacitarea localităților în procesul de schimb de experiențe și adoptarea practicilor de succes la nivel național.
Prin intermediul acestui concurs, Vă invităm să prezentați exemple de bune practici implementate în comunitatea Dvs. în unul sau mai multe din următoarele arii de intervenții cu privire la:
1. Profilaxia TB și Modele de asistență centrate pe persoană;
2. Politici și sisteme de suport și
3. Cercetări, studii și innovații,completând formularul pe care îl puteți descărca ma jos:
Regulamentul concursului este disponibil pe pagina https://smitmd.wordpress.com/concurs-contest/ Participanții vor completa corect Formularul Bune Practici de implicare în profilaxia și controlul TB în Republica Moldova 2016– 2018 şi le vorexpedia la adresele
Termenul limită pentru aplicare este 31 iulie 2018.
Trei dintre participanții la concurs care au îndeplinit condiţiile de participare, prezentând cele mai relevante practici de implicare vor fi anunțați despre rezultatele concursului la sfârşitul acestuia, maximum în treizeci de zile, după expirarea termenului limită de aplicare, fiind contactaţi telefonic sau prin e-mail în baza datelor de contact furnizate. Participanții la concurs și publicul larg vor fi anunțați despre rezultatele concursului prin pagina web.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Bune Practici în domeniul profilaxiei și controlului tuberculozei în Republica Moldova 2016– 2018 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta