Harta site-ului
Ajutor
BCIS – în acțiune
BCIS – în acțiune


         În conformitate cu programul de activitate al BCIS și în temeiul pe data de 07 aprilie anul curent, Echipa Mobilă a BCIS s-a deplasat în localitatea Marcăuţi. În componența Echipei Mobile, la solicitarea APL, au fost prezenți reprezentanți ai Casa Teritorială de Asigurări Sociale, Inspectoratul Fiscal, Inspectoratul muncii, Agenția de Ocupare a Forței de Muncă  Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei.
            În cadrul vizitei Echipei Mobile s-au adresat 6 cetățeni, care au abordat diferite probleme legate de problemele social şi amenajare a teritoriului. Majoritatea au primit informații și răspuns la problemele și întrebările expuse, unele din ele urmînd să fie executate de comun acord cu autoritatea publică locală, altele de serviciile de resort. Problemele abordate vor fi ținute la control și aduse la cunoștință beneficiarilor, în termeni legali, de către membrii BCIS, desemnați responsabili.
            Amintim, că BCIS  a fost instituit prin Decizia Consiliului Raional Nr. 03-10 din 15.10.2013 și s-a implementat în cadrul Programului “Abilitatea Economică a femeilor”, în parteneriat cu Ministerul Muncii , protecției sociale și familiei și Ministerul Economiei, cu susținerea organizației UN WOMEN,  acesta fiind, de fapt, un Centru de resurse  și informații pentru cetățeni.
            Conducerea raionului a acceptat și a promovat acest proiect în scopul apropierii de cetățeni, oferindu-le facilitate accesului la serviciile de calitate, care sunt acordate toate la un loc . E foarte comod pentru toți beneficiarii care se află în situații de dificultate , în vîrtsă, bolnavi , nu sunt în stare să se deplaseze la serviciile care sunt situate în condițiile raionului nostru, în trei platouri.
            Reieșind din acestea, vă aducem la cunoștință că puteți beneficia de serviciile BCIS în fiecare zi de miercuri la Biroul care se află în incinta Casei Raionale de Cultură  s. Coșnița, de la orele 09:00 pînă la orele 12:00 și în cadrul deplasării Echipei Mobile a BCIS în localitățile raionului, conform graficului stabilit, fapt despre care veți fi informați prin intermediul autorităților publice locale, preventiv. Alte detalii le puteți afla la nr. de telefon: 0248-44-757 sau 0248-44-749.
Următoarea deplasare a Echipei Mobile a BCIS este planificată pe data de 20.04.16, de la orele 1000-1200, în sat.Holercani
 
Iu.Cazac  Șeful SASP 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

BCIS – în acțiune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta