Harta site-ului
Ajutor
BCIS – în acțiune
BCIS – în acțiune

În conformitate cu programul de activitate al BCIS și în temeiul legal, pe data de 10 noiembrie anul curent, Echipa Mobilă a BCIS s-a deplasat în localitatea Marcăuţi. În componența Echipei Mobile, la solicitarea APL, au fost prezenți; Vicepreședintele raionului Dubăsari M.Jimbei, Tatiana Șincovschi consultant UN Women / MiLab reingineria serviciilor publice,  reprezentanți ai Agenției de Ocupare a Forței de Muncă,  Casa Teritorială de Asigurări Sociale, Inspectoratul muncii, Direcția agricultură și cadastru, secția Administrație și servicii publice.
Pe perioada de activitate a Echipei Mobile s-au adresat 3 cetățeni, care au abordat probleme de domenii  social şi angajare în cîmpul muncii. Majoritatea au primit informații și răspuns la problemele și întrebările expuse, unele din ele urmînd să fie executate de comun acord cu autoritatea publică locală, altele de serviciile de resort. Problemele abordate vor fi ținute la control și aduse la cunoștință beneficiarilor, în termeni legali, de către membrii BCIS, desemnați responsabili.
În procesul audierii beneficiarilor, de către prestatorii de servicii ai echipei mobile a fost testat programul guvernamental www.service.gov.md ,  întru prestarea serviciilor cît mai ample, eficiente și calitative beneficiarilor. Reamintim că, UN Women prin intermediul MiLab, susține Guvernul  Republicii Moldova în implementarea Programului de Reformare a Serviciilor Publice prin reingineria serviciilor la nivel central și își propune să extindă aceeași abordare și la nivel local. Pentru asigurarea unei deserviri cât mai eficiente a cetățenilor, precum și pentru  sporirea de utilizare a serviciilor electronice, a fost inițiat un proiect-pilot de optimizare a modelului de lucru al BCIS.
Vă aducem la cunoștință că puteți beneficia de serviciile BCIS în fiecare zi de miercuri la Biroul care se află în incinta Casei Raionale de Cultură  s. Coșnița, de la orele 09:00 pînă la orele 12:00 și în cadrul deplasării Echipei Mobile a BCIS în localitățile raionului, conform graficului stabilit, fapt despre care veți fi informați prin intermediul autorităților publice locale, preventiv. Alte detalii le puteți afla la nr. de tel: 0248-44-757 sau 0248-44-749.
Următoarea deplasare a Echipei Mobile a BCIS este planificată pe data de 17.11.16, de la orele 1000-1200, în sat.Ustea
 
Iurie Cazac,
Șeful SASP
 
 
           
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

BCIS – în acțiune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta