Harta site-ului
Ajutor
BCIS – în acțiune
BCIS – în acțiune

    În conformitate cu programul de activitate al pe data de 08 septembrie anul curent, Echipa Mobilă a BCIS la cererea unui grup de beneficiari s-a deplasat în localitatea Molovata-Nouă. Ședința s-a desfășurat în  incinta primăriei din localitate. În componența Echipei Mobile, au fost prezenți reprezentanți vicepreședintele raionului Maria Jimbei, șeful Secției Administrație și Servicii Publice Iurie Cazac, șeful oficiului teritorial cadastru Dumitru Bîrcă. În cadrul vizitei Echipei Mobile s-au adresat cetățeni, care prioritar au abordat problema înregistrării bunurilor cotelor valorile ce le aparțin.
            În procesul ședinței a fost desfășurată activitatea de stabilire contextului actual al funcționării Biroului Comun de Informații și Servicii din raionul Dubăsari și a obiectivelor procesului de reinginerie a acestui model. Evenimentul face parte dintr-o serie de activități în cadrul procesului de reinginerie instituțională şi procedurală a serviciilor publice în baza abordărilor de inovații sociale, utilizând platforma Birourilor Comune de Informaţii şi Servicii. Amintim, că BCIS  a fost instituit prin Decizia Consiliului Raional Nr. 03-10 din 15.10.2013 și s-a implementat în cadrul Programului “Abilitatea Economică a femeilor”, în parteneriat cu Ministerul Muncii , protecției sociale și familiei și Ministerul Economiei, cu susținerea organizației UN WOMEN,  acesta fiind, de fapt, un Centru de resurse  și informații pentru cetățeni.
         Reieșind din acestea, vă aducem la cunoștință că puteți beneficia de serviciile BCIS în fiecare zi de miercuri la Biroul care se află în incinta Casei Raionale de Cultură  s. Coșnița, de la orele 09:00 pînă la orele 12:00 și în cadrul deplasării Echipei Mobile a BCIS în localitățile raionului, conform graficului stabilit, fapt despre care veți fi informați prin intermediul autorităților publice locale, preventiv. Alte detalii le puteți afla la nr. de telefon: 0248-44-757 sau 0248-44-749.
          Următoarea deplasare a Echipei Mobile a BCIS este planificată pe data de 22.09.16, de la orele 1000-1200, în sat.Molovata 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

BCIS – în acțiune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta