Harta site-ului
Ajutor
Aveți oferte de muncă și căutați personal? Noi Vă putem ajuta!
Aveți oferte de muncă și căutați personal? Noi Vă putem ajuta!

Ești agent economic, ai locuri de muncă libere și ești în căutare de personal? Agenția Natională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează în perioada 10-28 aprilie 2017 Campania de vizite la agenții economici cu sloganul „Aveți oferte de muncă și căutați personal? Noi Vă putem ajuta!”.
Printre obiectivele Campaniei se includ informarea angajatorilor despre serviciile prestate de Agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (AOFM), canalele de informare și recrutare on-line administrate de ANOFM: site-ul www.anofm.md, portalul www.angaiat.md, platforma târgului on-line www.e-angaiare.md administrate de ANOFM; sensibilizarea angajatorilor la problemele din teritoriu în domeniul ocupării forței de muncă, inclusiv la angajarea persoanelor din grupurile vulnerabile, dar și informarea agenților economici despre posibilitatea de a participa la târgurile locurilor de muncă, inclusiv târguri on-line și forumurile profesiilor /meseriilor, care vor fi organizate în perioada mai-iunie curent.
Pe parcursul Campaniei, AOFM Dubăsari va organiza seminare informative cu agenții economici din teritoriu, activități de recrutare, mese rotunde sau ședinte de lucru pentru a iniția și consolida parteneriate cu unul dintre cei mai importanți actori pe piața muncii - angajatorul.
Tot aici ținem să îndemnăm toți agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante și duc lipsă de personal, să apeleze la AOFM Dubăsari pentru a benificia de servicii de informare și recrutare a forței de muncă printre care: seminare informative privind legislația în domeniul ocupării forței de muncă, activități de recrutare, târguri ale locurilor de muncă ș.a.
 
Victoria TURTA,
Specialist AOFM  Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Aveți oferte de muncă și căutați personal? Noi Vă putem ajuta! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta