Harta site-ului
Ajutor
Au finalizat lucrările de reparație a unei porțiuni de drum în s. Cocieri
Au finalizat lucrările de reparație a unei porțiuni de drum în s. Cocieri

Realizarea programului raional de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional, reprezintă un compartiment important pe agenda de lucru a președintelui raionului Dubăsari. Realizarea cu succes a acestui program va contribui la crearea unor condiții optime și de siguranță atât pentru pietoni cât și participanții la trafic.
În platoul Cocieri sunt în plin proces de execuție un șir de proiecte investiționale ce se realizează prin intermediul programului menționat, lucrări finanțate de către Consiliul raional Dubăsari, din fondul rutier.
Fiecare proiect este monitorizat direct, atât de către președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, cât și a vicepreședintelui responsabil de domeniu dl Oleg SOLTAN și specialiștii din cadrul Secției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, dna Eudochia NICOLAEV, șef secție și dl Valerie SANDUL, specialist principal.
Astăzi, 10 noiembrie, în satul Cocieri au finalizat ultimile lucrări de reparație a stratului de uzură pe o porțiune de drum cu lungimea de 500 metri lineari. Menționăm, că atât conducerea raionului, specialiștii din cadrul secției cât și consilierii raionali dnii Ștefan DRIGA și Vasile NIRCA au apreciat efortul și lucrul efectuat calitativ și în termenii prevăzuți de către  antreprenorul SRL „Group One”, director dl Dorin Fortună.
De asemenea, fiind în vizită de lucru în platoul Cocieri conducerea raionului, specialiștii CRD și consilierii raionali s-au familiarizat și cu procesul de executare a lucrărilor de pavare a trotuarelor și instalare a bordurelor în s. Cocieri, lucrări executate de Prim Inter Construct, administrator dl Ștefan Basiul și modul de extindere a lucrărilor de reparație a parcării, a stratului de uzură pe o lungime de 300 metri lineari, sectorul Corjova, lucrări executate de către SRL „Group One”.  
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Au finalizat lucrările de reparație a unei porțiuni de drum în s. Cocieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta