Harta site-ului
Ajutor
Atestarea personalului de specialitate din biblioteci
Atestarea personalului de specialitate din biblioteci

La data de 19 mai 2016 a avut loc şedinţa Comisiei raionale de atestare a personalului de specialitate din biblioteci pentru conferirea/confirmarea categoriei de calificare întîi şi doi, aprobată prin Dispoziţia preşedintelui raionului Grigore POLICINSCHI nr. 29-n din 01 martie 2016, unde au participat două bibliotecare şcolare dna Leunti Elena, gimn. Oxentea, pentru conferirea categoriei de calificare întăi şi Platon Ana, gimn. Ustia, pentru conferirea categoriei de calificare doi.
Preşedintele comisiei, Dna Maria JIMBEI, vicepreşedintele raionului, împreună cu alţi membri, a examinat dosarele solicitanţilor categoriilor de calificare şi a evaluat susţinerea rapoartelor de autoevaluare şi a interviului de performanţă în conformitate cu Regulamentul privind modul de conferire a categoriilor de calificare a personalului de specialitate din biblioteci, aprobat prin Ordinul nr. 17 din 05 februarie 2015 al Ministerului Culturii. Prezentul Regulament are drept axe următoarele: delimitarea clară şi fundamentală a condiţiilor de accedere la categoriile de calificare şi augmentarea responsabilităţii profesionale a bibliotecarului.
Bibliotecarele au dat dovadă de creativitate, inovaţie şi muncă intelectuală care a fost foarte obiectiv apreciate de către comisia raională de atestare. Ambele bibliotecare au susţinut cu brio raportul de autoevaluare.
 
Svetlana ISAICUL,
metodist-coordonator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Atestarea personalului de specialitate din biblioteci - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta