Harta site-ului
Ajutor
Atestarea cadrelor didactice sesiunea 2020
Atestarea cadrelor didactice sesiunea 2020

Lupta împotriva COVID-19 este un obiectiv valoros împărtășit de întreaga republică, inclusiv de MECC și DÎG Dubăsari. 
Prin urmare, la inițiativa Ministerului, prin Reperele Metodologice privind organizarea etapei republicane/ raionale/ municipale/ instituționale de atestare a cadrelor didactice și de conducere, sesiunea 2020, aprobate prin ordinul nr. 431 din 06 mai 2020, s-au creat condiții favorabile pentru ca acest obiectiv să fie susținut în cel mai bun mod posibil, în scopul de a diminua și lichida răspândirea acestui virus.
Ținând cont de rigori, DÎG Dubăsari a dat start la data de 09 iunie 2020, procesul de atestare a cadrelor didactice la nivel de raion şi s-a încheiat la data de 11 iunie 2020.
Comisia raională de atestare a activat online, membrii comisiei din cadrul DÎG au asistat la ședință la locul de muncă, iar ceilalți membri - de la distanță.
Startul atestării și în acest an l-au dat cadrele didactice din învățământul preșcolar, primar și psihologii. Candidații la conferirea gradului didactic doi și-au prezentat rapoartele de la distanță, au elucidat momentele esențiale ale acestora, au răspuns la unele întrebări ale membrilor Comisiei raionale de atestare.
Au susţinut public Rapoartele de autoevaluare în sesiunea 2020, 18 cadre didactice din instituţiile de învăţământ general din raionul Dubăsari, care s-au învrednicit de decizia Comisiei raionale de atestare de a le conferi tuturor candidaților gradul didactic doi.
Felicitări colegilor noștri, curaj și succese în continuare!!!
Tatiana IAVIŢA,
metodist principal DÎG Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Atestarea cadrelor didactice sesiunea 2020 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta