Harta site-ului
Ajutor
Atelierele de dezbateri - priorităţi în eficientizarea învăţării
Atelierele de dezbateri - priorităţi în eficientizarea învăţării

Astăzi, 28 august 2019, în incinta L.T. „Ion Creangă”, Coşniţa s-au desfăşurat atelierele de dezbateri în rezultatul cărora va fi prezentat în cadrul conferinţei raionale din 13 septembrie 2019 , în incinta COCT „Prietenia” cu genericul: „Profesorul – agent al schimbării”.
Atelierele au următoare tematică:
1. În cadrul atelierului Nr. 1 cu tema: „Asigurarea managementului calităţii în IET pe dimensiunea culturii organizaţionale” la care au participat managerii de instituţii preşcolare, metodişti. Moderator - Bacioi Natalia, metodist principal, DÎG.
2. În cadrul atelierului Nr. 2 cu tema: „Asigurarea dreptului elevilor la opinie şi participare la procesul decizional al instituţiilor de învăţământ/comunitate” la care au participat directorii adjuncţi pentru educaţie. Moderatori - Isaicul Svetlana, şef Centru metodic, Rozneriţa Nicolae, metodist superior, DÎG.
3. În cadrul atelierului Nr. 3 cu tema: „Asigurarea continuităţii la nivelul clasei a IV –a şi a V – a din perspectiva implementării Evaluării Criteriale prin Descriptori” la care au participat directorii adjuncţi pentru instruire. Moderatori – Andrieş Valentina, metodist superior, DÎG şi Rusu Lilia, metodist superior, DÎG.
4. În cadrul atelierului Nr. 4 cu tema: „Modalităţi de promovare a imaginii instituţiei” la care au participat managerii şcolari. Moderator - Tolstenco Violeta, şef Secţie PEME.
5. În cadrul atelierului Nr. 5 cu tema „Acţiunile şi responsabilităţile instituţiei şi abordarea sistemică în prevenirea şi intervenţia în cazurile de violenţă” la care au participat psihologii şcolari, cadrele didactice de sprijin. Moderator - Lungu Tatiana, şef SAP.
Violeta TOLSTENCO, şef Secţie PEME

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Atelierele de dezbateri - priorităţi în eficientizarea învăţării - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta