Harta site-ului
Ajutor
Atelier de lucru
Atelier de lucru

La data de 24 martie 2016, în cadrul Institutului Muncii, or. Chișinău s-a desfășurat un atelier de lucru pentru specialiștii în domeniul resurse umane și președinții Consiliilor raionale ale Sindicatului Educației și Științei. 
Atelierul de lucru a fost organizat de către Ministerul Educației al Republicii Moldova în parteneriat cu Federația Sindicală a Educației și Științei cu scopul informării participanților despre noile modificări ale Codului Muncii și impactul lor asupra stabilirii relațiilor de muncă și rezultatele implementării Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției de director și director adjunct în instituțiile de învățămînt general: realizări, dificultăți, propuneri.
Reprezentanții Ministerului Educației (dl N. Genciu, dna V. Zubatîi) au relatat despre situația actuală ce ține de organizarea concursurilor la funcția de director și director adjunct în instituțiile de învățămînt general, despre dificultățile apărute la organizarea concursurilor, contestațiile înregistrate la moment, solicitînd prezentarea propunerilor concrete pentru îmbunătățirea Regulamentului.
Dl I.Preguza, șeful Departamentului juridic al Confedarației Naționale a Sindicatelor din Moldova, a comunicat despre modificările recente ale Codului Muncii, explicînd succind prevederile Legii nr.205 din 20.11.2015 „Pentru modificarea și completarea Codului Muncii al Republicii Moldova nr.154-XV din 28 martie 2003”.
Prezentă la atelierul de lucru, dna Elena Cernei, viceministrul educației, a menționat despre importanța aplicării corecte a actelor normative din domeniul învățămîntului, a promovării cadrelor didactice competente în scopul modernizării și dezvoltării sistemului educațional.
Tatiana IEPURE,
Direcția jurdică și resurse umane

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Atelier de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta